Order form~

Name:
Address
Email Address:
Contact Number
Product Code:
Preferred contact method
Preffered postage method

Click here to put a form like this on your site.

30 Apr 2012

SANDSLOVA nak bagi hadiah untuk saya!!

image urlhttp://i.imgur.com/qjus2.gif

Ehem2...
Kami, pihak SANDSLOVA nak umumkan....
Kami nak anjurkan satu contest kecil-kecilan...
Contest pengenalan kepada our blog yang simple dimple...
Sekadar suka2...

For a moment, ini hadiah yang kami nak bagi...
InsyaAllah, kalau ada sponsor, we wish to give u more...

So sebagai hadiah untuk contest biasa-biasa, kami menawarkan:


TEMPAT PERTAMA
~ Wang tunai / Topup RM20
~ 1 pc Satin Shawl + Inner 
~ Doodle
~Buku nota exclusive Conteng-conteng by contengconteng.com


TEMPAT KEDUA
~ Wang tunai / Topup RM15
~ 1pc satin shawl


TEMPAT KETIGA
~ Wang tunai / Topup RM10
~ 1pc inner


SAGUHATI UNTUK 2 PEMENANG
~ Topup RM5

**sekiranya memenuhi syarat-syarat yang telah kami tetapkan


Caranya mudah sangat...



1. Mula-mula, buat tajuk seperti di atas...
2. Lepas tu, sila letak banner contest di dalam post, dan link kan kepada post ini...
3. Jawab soalan di bawah, takde limitation untuk wordings... Pendek dan padat adalah lebih baik... (Rasanya kalau ada pic lebih sempurna...)
     a) Saya minat fesyen tudung jenis ........... kerana .......... (1 jenis fesyen sahaja!)
     b) Tudung yang saya rasa saya suka dalam SANDLOVA ialah ......., dan sebabnya.. (1 jenis tudung sahaja)
     c) Komen / Pendapat saya mengenai SANDSLOVA


4. Tag beberapa orang rakan anda.
5. Masukkan link melalui komen post ini~
6. Bagi yang tidak punya blog, anda boleh join thru Facebook notes... Dengan format dan cara yang sama...


P/S:
Contoh jawapan:
Soalan 1:
Saya minat fesyen tudung jenis loose hijab kerana hijab longgar seems macam kiut dan sempoi saja. 
Credit to Hana Tajima and Maria Elena
Soalan 2:
Tudung yang saya rasa saya suka dalam SANDLOVA ialah bawal crown sebab saya nampak diri saya macam princess sebab nampak crown atas kepala~


Soalan 3:
Komen saya mengenai SANDSLOVA ialah saya tak suka blog ni kaler pink. Sila tukar kepada kaler merah menyala supaya saya akan lebih bersemangat nak beli semua tudung yang ada kat sini~



Ini tak wajib, tapi kalau like, for sure pihak SANDSLOVA lebih happy, kan?
My blogshop: The SANDSLOVA
My personal blog: Apa cerita?
Mr. Doctor Blog
Blog Penaja : contengconteng.com

Facebook pon, boleh like~
My Blogshop FB Fanpage
Mr. Doctor FB Fanpage

Tarikh tutup: 30 April 2012

Sapa sudi nak sponsor hadiah, sila-silakanlah...
Kami amat2 berbesar hati untuk itu~

**Kami tidak akan publish komen anda sehingga 30 April 2012. Ini bagi mengelakkan sebarang peniruan berlaku. Senarai nama akan diupdate pada 31 April 2012.

29 comments:

Siti Hajar Noh said...

yeah..ada can nk mnang. haha

nurul_diya m. nor al-haj said...

update...

http://diyaixora.blogspot.com/2012/03/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

Cik Angah Humaira said...

http://giveaway-only.blogspot.com/2012/03/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

♥ anonymous ♥ said...

kita join

http://gila-merepek.blogspot.com/2012/03/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

nur_za said...

asalamualaikum
nur join
http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/03/sandslove-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

paan said...

hehehe.. nak join~~

http://paanzai.blogspot.com/2012/04/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

Najwa said...

Ok dah :)

http://najwaitudia.blogspot.com/2012/04/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

: : Cik Nuna : : said...

Joinnn ! http://ciknuna97.blogspot.com/2012/04/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

Najwa said...

Ok, kita join :D

http://najwaitudia.blogspot.com/2012/04/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

Umi Faiqah said...

http://umiefaiqah.blogspot.com/2012/04/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

Cik Rose Cute said...

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2012/04/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

Snazzy Naz said...

Naz join ye dear :)

http://yslgalz213.blogspot.com/2012/04/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

Darling Ninie said...

As salam... Ninie join ye...

darlingninie-cgl.blogspot.com/2012/04/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

Princess Diaries said...

http://princessnurliesa.blogspot.com/2012/04/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

NEL said...

join

http://nelcgl.blogspot.com/2012/04/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

uncHa said...

wahhh cantik la :p

:: it's mine :: said...

http://shikinzainudin.blogspot.com/2012/04/assalamualaikum-semua.html

Lil_me said...

Joined :)

http://thelittlefh.blogspot.com/2012/04/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

Maaf jika entry seperti 'itu'. Hehekk saya memang dilahirkan dramatik ^__^

Nadhirah said...

join!!

http://adichiee.blogspot.com/2012/04/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

einz said...

he...einz mencuba naseb

http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2012/04/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

beshnye lau dpt buku conteng2 >,<

Solehah Shamsuddin said...

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/04/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

Just Giveaway said...

join
http://lovegiveaway.blogspot.com/2012/04/sandlova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

INA_Noorlina said...

sy join yer :)
ni link entry sy, arp2 de rezeki utk menang, aminn

http://bertuahx.blogspot.com/2012/04/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya_23.html

tqvm :)

^^ Cik Chouko ^^ said...

saya join~
sudi-sudi jenguk sini wokeyh..
kamsahamida :)

http://kesahakuje.blogspot.com/2012/04/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam.K.atie join.Semoga ada rezeki disini.Aminnnnn

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/04/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

ID:azatiesayang

ID FB:kak yang

TQQQ

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam.K.atie join.Semoga ada rezeki disini.Aminnnnn

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2012/04/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

ID:azatiesayang

ID FB:kak yang

TQQQ

Pink Lavender said...

dah join!!

http://pinknlavender.blogspot.com/2012/04/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

moga saya menang!!
jom ke blog makneng

izan mama mia said...

sertai juga..moga tidak terlewat..

http://gulahatimama.blogspot.com/2012/04/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

Nida said...

As-salam..

Kak Nida turut sama memeriahkan.. moga-moga ada rezeki... ameeeeennn

http://alongnidar.blogspot.com/2012/04/sandslova-nak-bagi-hadiah-untuk-saya.html

id follower: Nida
id FB: Along Nida

tq:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Reserved to Schakeyra @ S and S Lova
Designed by Mr Doctor